Συμβουλές που δεν ξερατε για τα νυχια σας!

11:40:00 PM

  Επειδή το να έχει κάποια κοπέλα `ωραία ` νύχια είναι καλή αισθητική, αντιθέτως με μια κοπέλα που μασάει τα νύχια τις και δεν τα προσέχει. Το να έχουμε ωραία νύχια μας κολακεύει! Γιαυτό προσέξτε κάποια σημεία πάνω σε αυτά!Αν έχετε νύχια κυματιστά σημαίνει ότι έχετε έλλειψη βιταμινών! Στο προηγούμενο άρθρο μου αναφέρομαι σε αυτό το πρόβλημα! Που και σε ποιες βιταμίνες πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή!   Αν έχετε άσπρες γραμμές στα νύχια σας, πρέπει να το κοιτάξετε! Σημαίνει έλλειψη σιδήρου  βιταμινών αλλά και για κάποια ασθένεια. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε το προηγούμενο άρθρο μου.
  Oι βιταμίνες είναι το κύριο κριτήριο για τα υγιεί νύχια! Άμα τα νύχια σας σπάνε πολύ εύκολα καλύτερα να επισκεφτείτε κάποιον ειδικό ή το φαρμακείο που θα σας προτείνουν ένα σκληρυντικό μανό. Άλλα μπορεί να οφείλετε και σε κάποια ασθένεια γιαυτό είναι προτιμότερο η επίσκεψη σε έναν ειδικό , ώστε να μπορεί να σας εξετάσει!Aν τα νύχια σας δεν έχουνε ένα φυσικό χρώμα, είναι απαραίτητη η επίσκεψη σε έναν γιατρό!

ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ

  1. Όταν λιμάρετε τα νύχια σας είναι απαραίτητη η πλύση με άφθονο χλιαρό νερό.
  2. Για αναζωογόνηση των νυχιών μπορείτε να πάρετε ένα λεμόνι να ο στύψετε και να βουτήξετε τα νύχια σας για περίπου 5 λεπτά μέσα στον χυμό λεμονιού.
  3. Tα νύχια σας είναι απαραίτητο να τα κόβετε με ψαλιδάκι 1 φορά την εβδομάδα.
  4. Δεν πρέπει να τα μασάτε τα νύχια σας.
  5. Δεν πρέπει να τα έχετε σε συχνή επαφή με το νερό.
  6. Όταν κάνετε δουλειές θα είναι προτιμότερο να φοράτε γάντια.
  7. Αν τυχόν κάνετε κάποια διατροφή (διαίτα) θα πρέπει να προσέξετε στο να παίρνετε πάντα από αυτή τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός. 

You Might Also Like

0 σχόλια